15 september, 2020

Undantagsreglerna p.g.a. corona fortsätter att gälla

by anders in Nyheter 0 comments

Vi är fortsatt särskilt försiktiga avseende besök och arbetsresor, och vi följer noggrant myndigheternas information om coronapandemin. Du kan läsa vår uppdaterade anvisning för besökare genom att klicka här.

Vi kommer inte heller att delta i några mässevenemang, och dessutom ser det ut som att många evenemang redan har flyttats till våren. Vi ser mycket fram emot att få träffa våra samarbetspartner och kunder även i livesända branschevenemang.

 

Lite uppmuntran på Mäkeläs vis i coronavåren

Under hela coronapandemin har vi strävat efter att förmedla aktuell information, trygga personalens säkerhet och kontinuerligt se över våra arbetsmetoder. Coronaperioden har krävt mycket extra energi och krafter av vår personal. Under våren gjorde vi därför en insats för personalens mående, då det var många som kände sig rädda och förvirrade med alla dessa begränsningar. Världsnyheterna blev dystrare för varje dag, och prognoserna för sjukdomens spridning och den allt större bristen på intensivvårdsplatser kunde inte vara sämre. Inte att undra på att människor fick ångest!

Då kom styrelseordförande Petri på en idé om hur man kunde muntra upp personalen i denna corona-vardag. En del av idén handlade även om att stödja lokala företag under dessa svåra tider. Vår rekreationskommitté planerade en kampanj där personalen varje vecka fick en gåva. Budskapet som man med gåvornas hjälp ville förmedla var: ”Tillsammans klara vi det här genom att stötta varandra”. Antingen bifogades ett kort till gåvorna eller så utformades gåvorna i coronakampanjens anda. Alla produkter i ”klädkollektionen” Corona har direkta anspelningar på corona, med det syftet att vi ska minnas denna mycket speciella period när vi om tre år drar på oss en corona-tröja.

Lite pepp till alla i dessa coronatider – tillsammans klarar vi det! På bilden ses en del av våra gåvor i ”corona-kampanjen”.


Leave a comment