Mäkele-logo-neg-small

Pulverlackering

Pulverlackering

Vår ytbehandlingtjänst ger valmöjligheter

Pulverlackering är numera den mest använda lackeringsmetoden, eftersom den producerar en yta som tål UV-strålning, korrosion, friktion och stötar.

Pulverlackering skapar nästan oändliga möjligheter för färgnyansering av aluminiumprofiler. På våra två pulverlackeringslinjer kan profilens yta färgas i tusentals olika nyanser.

Om våra lackeringsanläggningar

På lackeringslinjen kan vi ytbelägga profiler med en maximilängd på 7,4 m. Lackering är ett ytbeläggningsalternativ som ökar mängden material, så profilens mått förändras när den ytbeläggs. Det är viktigt att ta detta i beaktande när lackerade profiler kombineras med andra profiler eller material. På grund av upphängningen kan det i ändorna av profilen, ibland även i mitten, finnas upphängningsmärken, så vid behov kommer vi med kunden överens om specialkraven för ytbehandlingen.

Våra tre lackeringslinjer, en lodrät linje och två vågräta linjer garanterar produktionskapaciteten. Vårt moderna produktionsmaskineri producerar även småskalig lackering kostnadseffektivt. Ett bevis på vår kvalitet är GSB-certifikatet vi har fått.