9 december, 2019

Pulverlackad profil från Mäkelä Alu visades upp på Elmia-mässan

by anders in Nyheter 0 comments

Elmia Subcontractor som arrangeras i november varje år är Nordeuropas ledande mässa för tillverkningsindustrins underleverantörer och deras kunder. På Elmia-mässan presenteras branschens senaste innovationer och trender. Mässan har årligen omkring 15 000 besökare och cirka 1 200 utställare från 30 olika länder. Vi deltog även i år.  I vår monter presenterades tjänsten AluCoating® och våra pulverlackerade och Decoral-ytbelagda aluminiumprofiler.

Mässan var givande och full av aktivitet, och det var mycket trevligt att möta kunderna.

Nästa år kommer vi att ställa ut på Elmia-mässan igen, och dessutom på ALUMINIUM 2020-mässan i Düsseldorf! Vi ses till hösten på dessa mässor!


Leave a comment